Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Santa Tecla Tarragona

18/09/2018


El dimecres 19 de setembre l'Anella Mediterrània acull el concert revival popular amb l'Orquestra Mondragon i El Último Tributo, un nou espai polivalent que permet grans esdeveniments. Per facilitar l'accés al concert es posaran en marxa serveis de transport públic especial. Així, des de les 9 del vespre sortiran busos llançadora, a més del servei regular, des de la parada del carrer Colom per anar a l'Anella i, a partir de les 00.15 h, sortiran des de l'Anella cap al centre de la ciutat busos llançadora, a més del servei regular de bus nocturn.

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) recorda que del 14 fins al 23 de setembre i el 24 fins a les 2 de la matinada funciona el servei nocturn TGNit. I els dies 19 i 20, 22 i 23 es reforça el servei de tarda des de l'Arrabassada fins al Passeig de les Palmeres. Com ja és tradició, durant la revetlla del 22 al 23 i tot el dia 23, diada de Santa Tecla, el servei de bus urbà és gratuït, coincidint també amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible.

square_img
18/09/2018

Servei de transport públic per al concert de l'Orquesta Mondragon a l'Anella Mediterrània

Vegeu-ne més
square_img
18/09/2018

Conveni de col·laboració de BBVA amb les festes de Santa Tecla

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2018

L'obra teatral 'Max in Love-Respecta'm', present en la programació de Santa Tecla

Es podrà veure dijous dia 20, a l’Antiga Audiència

Vegeu-ne més
square_img
17/09/2018

La 39a Peonada Popular, família i esport

1.200 esportistes de totes les edats han corregut pels carrers de la ciutat

Vegeu-ne més

APP TGN Agenda

Descarrega’t l’app TGN Agenda i tindràs a mà tota l’activitat de la ciutat de manera permanentment actualitzada. L’aplicació t’informarà dels esdeveniments relacionats amb la cultura, les festes, el patrimoni i l’esport i podràs personalitzar-la segons els teus interessos. Estigues al dia de les festes de Santa Tecla de manera ràpida i senzilla!